Gezocht: 1 hoofdboekhouder (voltijds)

Bij Limburg.net, de afvalintercommunale van Limburg en Diest weten we van aanpakken met afval. We proberen zoveel mogelijk afval te voorkomen. Het afval dat we niet kunnen voorkomen zamelen we in en verwerken we. Ook financieel voorkomen we onnodige kosten, verzamelen we cijfers en sorteren en verbeteren we onze organisatie. Werken rond afval vinden wij een propere zaak!

Wil jij graag meewerken aan een proper en afvalvrij Limburg en Diest? Wij zoeken een enthousiaste hoofdboekhouder (voltijds) 

Je staat in voor het algemeen financieel beheer, waaronder het toezicht op de invoer van boekhoudkundige stukken, het voeren van de halfjaarlijks en jaarlijkse afsluiting, het opstellen van jaarrekening, het beheer extracomptabele gegevens en de aangiften btw. Kortom je werkt mee aan een efficiënt en sluitend financieel beheer van Limburg.net. Je geeft leiding aan een klein team van financiële medewerkers, werkt zeer nauw samen met de controller en rapporteert direct aan de manager financiën & ict.

Samenwerken, coachen en stressbestendigheid zijn belangrijk. Punctueel, resultaatgericht en kwaliteitsvol werk afleveren hoort uiteraard bij deze job. We verwachten een master of een door ervaring gelijkgesteld niveau met een financiële achtergrond, minimaal 5 jaar ervaring als accountant en minimaal 5 jaar ervaring als leidinggevende.

Wij bieden een boeiende, afwisselende job in een aangename werksfeer op een file-arme centrale locatie in Limburg. Daarbij hoort een contract van onbepaalde duur volgens de loonbarema’s voor openbare besturen (A1-A3): minimum 2.987,26 euro en maximum 5.256,76 euro. Aangevuld met een mooi pakket vakantiedagen en interessante extralegale voordelen zoals tweede pensioenpijler, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en fietsvergoeding.

Interesse?  Solliciteer voor 22 juni 2019 via het online sollicitatieformulier of stuur je cv en motivatiebrief naar Limburg.net, t.a.v. Michel Duijsters, manager personeel, Gouverneur Verwilghensingel 32 – 3500 Hasselt.