Workshop DrinKraantjeswater

Tijdens een interactieve workshop leren de leerlingen alles over kraantjeswater. Aan de hand van opdrachten, onder andere een quiz en een waterproeverij, ontdekken zij het productieproces en de voordelen van kraantjeswater, maar ook het verschil met flessenwater en hoe je plastic afval kunt vermijden. België is één van de landen waar er perfect drinkbaar water uit de kraan komt. Flessenwater kopen is een overbodige zaak. De kinderen zullen hiervan doordrongen zijn na het volgen van de workshop. Duur van de workshop is 2 lesuren (= 100 min.) Er komt een educatieve medewerker de
workshop geven in de klas.


De workshop is geschikt voor alle onderwijsvormen van de 3de graad. De workshop is gratis maar een voorwaarde is dat de school het scholencharter heeft ondertekend. U vindt de link naar het charter in het overzicht van de workshops.


Inschrijven voor één of meerdere vormingen op uw school kan enkel online via de link in het overzicht van de workshops. Nadien wordt u gecontacteerd door één van de lesgevers om de nodige praktische afspraken te maken.

Deze workshops worden u aangeboden door DrinKraantjeswater, een project van Limburg.net en De Watergroep, in samenwerking met vzw Goodplanet.

Workshop DrinkKraantjeswaterDrinKraantjeswater