Gezocht: voltijds recyclageparkwachter

Gezocht: voltijds recyclageparkwachter

Bij Limburg.net, de afvalintercommunale van Limburg en Diest, weten we van aanpakken met afval. We voorkomen, zamelen in en verwerken het. Als groeiende werkgever is Limburg.net momenteel – met aanleg van een werfreserve – op zoek naar (m/v):

Voltijds parkwachter:
1 parkwachter voor groep 5 – Bilzen, Riemst, Tongeren

Taken:
Je werkt afwisselend op verschillende recyclageparken van je groep waarbij je ervoor zorgt dat klanten hun afval correct registeren en sorteren. Je biedt een helpende hand en geeft informatie over de verschillende afvalfracties. Je zorgt dat het recyclagepark er steeds netjes en veilig bij ligt.

Profiel:
Je werkt graag samen, neemt initiatief en bent betrouwbaar. Zelfs op drukke momenten ga je vriendelijk om met klanten. Je bent erg gesteld op orde en netheid. Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en een basiskennis computer. Elke zaterdag werken is geen probleem. Je kan als parkwachter ook ingeschakeld worden op andere parken van onze organisatie.

Aanbod:
Wij bieden een boeiende, afwisselende job in een aangename werksfeer. Daarbij hoort een contract van onbepaalde duur volgens de loonbarema’s voor openbare besturen. Voor een voltijdse job bedraagt dat minimum 2.045 euro en maximum 2.815 euro. Bijkomend krijg je een mooi pakket vakantiedagen en interessante extralegale voordelen zoals tweede pensioenpijler, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en fietsvergoeding.

Interesse:
Overtuig ons waarom jij precies de juiste kandidaat bent voor deze job. Solliciteer vóór 25  april 2022 via de website www.limburg.net/jobs. Een eerste selectie zal doorgevoerd worden op basis van je cv en motivatiebrief.