Limburg.net staat in de provincie Limburg en de stad Diest in voor ophaling, verwerking en preventie van ons huisvuil. Wij hebben een aantal educatieve pakketten waarmee u aan de slag kan aan als leerkracht om uw leerlingen info te geven over afval.

Een pakket bestaat uit boeken, prenten, educatieve spelen, affiches, afvalstickers, een liedje en lesfiches. Deze lesfiches sluiten aan op de leer- en ontwikkelingsdoelstellingen van de verschillende netten.

Volgende pakketten kunnen aangevraagd worden: 

  • Wat een ratzooi! - Dit pakket is gemaakt voor de oudste kleuters
  • Brik en Britt -  Dit pakket is bestemd de tweede graad lager onderwijs

Onze pakketten zijn gratis te verkrijgen zolang de voorraad strekt. Maximum 1 pakket per klas. (Exclusief voor scholen uit de gemeenten van de provincie Limburg en de stad Diest. Scholen uit andere provincies komen niet in aanmerking.)

Schoolpakket Aantal
Wat een ratzooi!
Brik en Britt
Toestemming gebruik gegevens
Wanneer u persoonlijke gegevens (naam, adres, …) bezorgt aan Limburg.net met het oog op het bestellen van een item uit de webshop geeft u Limburg.net de toestemming om deze gegevens te verwerken in het kader van uw bestelling en 24 maanden te bewaren. Deze gegevens worden alleen gedeeld met de medewerker(s) van Limburg.net die direct betrokken zijn bij uw bestelling. Uw gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden en niet gedeeld met anderen.
Ik heb de voorwaarden gelezen
U kan de volledige voorwaarden voor het aanvragen en gebruik van een toegangskaart raadplegen op www.limburg.net/kmos